Mina tjänster

Resanmetoden

När du gör en Resa guidas du in i ditt djupaste medvetande och får tillgång till de blockeringar och knutar du bär på för de verkliga orsakerna till dina problem upp till ytan gör det möjligt att rensa ut gamla mönster och beteenden får tillgång till en medvetenhet som reflekterar den du verkligen är - en uppgraderad version av dig själv! Metoden är ett radikalt och kraftfullt sätt att möta vilken utmaning som helst, och på ett effektivt sätt kan komma vidare i livet!

Du kan boka 1, 2 eller 3 timmar för en Resa. 

BOKA TID 

Andlig Coachning

Som andlig coach tar jag hjälp av tarotkort samt mina guider.
Det som är viktigt att förstå, är att om du följer kortens och min vägledning så blir det den mest troliga utkomsten.
Men du har alltid din egna fria vilja och ansvar i alla dina handlingar och beslut. Jag som tarottolkare kan bara förklara vad jag ser i korten och känner in. Tolkningen bygger också på ditt och mitt samtal.
Det finns många tillfällen i livet då man står inför stora och små val, beslut och frågor.
Den inre rösten kanske inte alltid svarar och beslutet att gå vidare förankras inte i en bra känsla.
Många väljer då att få en vägledning, ett förslag eller nyans som byter perspektiv, och det är då jag kommer in och coachar dig.

Har du inte provat att få vägledning i tarot så kan det vara en uppfriskande upplevelse?


BOKA TID

Energimassage/Energimassage med Resan

En kombinerad behandling som sker i tysthet. Jag börjar med en djupt avslappnande och rogivande massage som hjälper din kropp att slappna av på alla plan. Sedan går jag över kroppen och förmedlar energin med händerna på olika positioner som verkar på flera nivåer- både fysiskt, mentalt och emotionellt. Den stimulerar igång immunförsvaret och startar en självläknings process i kroppen. Din kropp styr själv vart energin ska gå, och löser upp blockeringar fysiskt och mentalt men kanske inte alltid där du själv tror.. Behandlingen lugnar ner puls och andning, aktiverar det välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin. En mental och fysisk "detox" där vissa utrensningar kan ske. Energin lindrar även smärta, är lugnande och sänker stressnivån mentalt och fysiskt samt går till orsaken av problemet. Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, lindrar ångest, huvudvärk, smärtor, om du är spänd, stressad, har sömn problem, vid posttraumatisk stress och har varit eller är utbränd.

Du kan även boka en kombinerad behandling där jag under behandlingen använder mina verktyg inom Resanmetoden.

BOKA TID