1 8 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Referenser

referenser”Att göra resan tillsammans med Britt-Marie är en fantastisk upplevelse. Ett möte med livet självt.
Jag har genom åren jobbat mycket med mig själv och min egen utveckling. Trots det har jag åkt på olika sjukdomstillstånd. Genom att göra resan kändes det som om jag hittade roten till det onda och fick en chans att forsonas med det. JAG LÄKTE!
Fast det häftigaste var nog att möta ljuset och kärleken och inse att det är en del av mig.
Jag kan varmt rekommendera alla att göra resan tillsammans med Britt-Marie. Hon är en varm och trygg person som inger förtroende. Dessutom är hon mycket kunnig inom sitt område.”
Anna Rydh


”En Resanmassage hos Britt-Marie var en överraskande djup upplevelse. Trots att jag som Resanterapeut är van vid att en ”befriande och utvecklande process” tar tid (1½-2½ tim) så fick jag otroligt mycket ut av den här massagen. Britt-Maries händer är som heta energisolar och hon har en fullständig närvaro tillsammans med mig i min upplevelse. Det här kommer jag att ge mig själv många gånger i framtiden och jag rekommenderar det varmt till dig som läser detta.”
Ghill B


Sagt om Britt-Marie och hennes kurser!

”Tack för en underbar, lärorik vår/kurs! Du är en underbar, inkännande ledare som gör dina kurser till härliga upplevelser! Tack så mycket för att du går den väg du går!”
Många Varma Kramar Linda Strömberg


”Tack för underbara dagar med mycket skratt, insikter och nya lärdomar. Jag har fått så mycket att tänka på och blivit påmind om. Kurserna har varit jättebra.
Britt-Marie är en underbar kvinna, som förmedlar sin kunskap på ett lätt och roligt sätt. Hon utstrålar lugn och värme och har alltid nära till skratt”
Sandra Karis


”Stort stort tack för denna kurs. Den har varit otroligt lärorik och rolig, den har gett mig massa nya insikter. Jag känner mig starkare, tryggare och mer levande efter det här.
Du är otroligt varm och kärleksfull och har en fantastisk berättarröst. Stor kram, vi ses!”
Camilla


”Tack så mycket Britt-Marie. Jag är så tacksam för det som händer. Jag har en härlig känsla i tanken att tala inför människor nu. Du är kärlek”
Kram Kristin


”Tack! Mycket härliga energier, insikter och möjligheter”
Kram Carolina Fyrby


”TACK! Otroligt klargörande, energigivande och pådrivande för mina livsmål!”
Pia Östberg