1 8 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Resan-seminarium

0_0_0_0_250_364_csupload_66930960_large

Helgen leds av Anna-Eva Lohe, Accrediterad Resanterapeut och seminarieledare.

Under helgen står du själv i centrum. Du kommer att arbeta med Resan som metod och upplevelse kommer att blandas med praktik. Det är en djup, kraftfull och intensiv helg. Det är en helg som handlar om att upptäcka kraften av att förlåta. Det är en helg för dig som vill arbeta med att genomskåda vad som hindrar dig från att frigöra din inneboende potential och livskraft.

Under dagarna kommer du att praktisera och direkt uppleva Resan i en förtrolig miljö. Det är en interaktiv helg där du både arbetar på egen hand och tillsammans med andra med stöd från erfarna terapeuter. Avsikten är att dina personliga insikter tillsammans med konkreta verktyg omedelbart kan omsättas och komma till användning i din vardag.

Med värme, humor och i dialog med deltagarna, blandar Anna-Eva Lohe teori med praktik och egna erfarenheter. Hon har under 16 år arbetat som coach, ledarskapskonsult och driver personliga ledarskapsprogram. Resan-metoden upptäckte hon 2002 och hon har sedan dess på olika sätt arbetat med den.

Anna_Eva_1Resan-metodens grundare är Brandon Bays, terapeut, inspiratör och författare till många böcker inom personlig utveckling, däribland boken ”Resan”. Anna-Eva Lohe är utbildad av henne och har sedan 2005 lett seminarier med utgångspunkt från hennes undervisning.

Kostnaden för helgen är 2 900 kr. Dokumentation, te och frukt ingår.
Avancerade verktyg 1 800 kr.

Det finns många lunchställen i nära anslutning till kurslokalen.
Tider för dagarna är 08.30 – ca.19.00 (sluttiden kan variera).

För anmälan och mer information kontakta Britt-Marie Jemth 070-729 43 22 eller maila britt-marie@jemthutveckling.se. Britt-Marie också utbildad Resanterapeut och kan svara på dina aktuella frågor.

Mer information om Resan finns på www.thejourney.com