1 8 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Metoder

Mina verktyg och metoder, förutom Resanmetoden som jag jobbar med!

0_0_0_0_243_149_csupload_39898253_largeNPA – Non Personal Awareness

NPA är en underbar enkel, men ändå en förvånansvärd kraftfull metod som snabbt tömmer dina inre blockeringar och tar dig till ”The flow”.
NPA tar bort blockeringar och öppnar upp för glädje och annat som du önskar dig eller dina relationer.
ConectU-Designad konsultation! Får dig att sätta upp tydliga mål i ditt liv så att du hittar motivationen och glädjen!Med bara några meningar så kan du få energin att flöda fritt och du kan släppa det du inte längre vill uppleva eller släppa in det du vill uppleva!

Livscoachning

Coachning handlar om att utvecklas och att lära känna sig själv. Ibland handlar det också om att lära sig att acceptera en situation som den är och att inte kräva förändring.
Som coach och inspiratör hjälper jag dig att se och frigöra dina möjligheter. Genom våra samtal då jag med hjälp av frågor guidar dig kommer du att växa och utvecklas, så att du kan hitta viljan att förändra någonting till det bättre, inom karriär, hälsa, relationer, kärlek eller pengar.
Genom coachning når du en djupare självkännedom i din roll som ledare/partner/förälder, med mindre stress som följd. Att få coachning innebär att din vardag kommer att underlättas då dina utmaningar och mål kommer att tydliggöras.

Healingmassage

En entimmes behandling där du först får en halvtimmes avslappningsmassage, sen en halvtimmes healing. En underbar behandling där du fyller på med energi. Jag arbetar intuitivt.

Distanshealing

..är 45-minuters healing på distans med uppföljande samtal direkt efter sessionen, där jag berättar för dig om vad som kommit till mig under healingen. Totalt ca 60 minuter.
Perfekt för dig som inte har tiden och chansen att komma iväg på behandling.