1 8 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Resanmetoden

Resan!

0_0_0_0_253_169_library_154709Att göra en Resa ger dig kraft, energi och mod att leva ditt liv som du önskar.

Jag vägleder dig i en inre Resa där vi med hjälp av Resanmetoden och dess verktyg kan möta, bearbeta och lösa upp Dina blockeringar. Resanmetoden har hjälpt människor världen över att läka såväl emotionellt som fysiskt

Under två-tre timmar gör du en Resa i ditt inre.
När du gör en Resa guidas du in i ditt djupaste medvetande och

  • får tillgång till de blockeringar och knutar du bär på
  • för de verkliga orsakerna till dina problem upp till ytan
  • gör det möjligt att rensa ut gamla mönster och beteenden
  • får tillgång till en medvetenhet som reflekterar den du verkligen är – en uppgraderad version av dig själv!

Metoden är ett radikalt och kraftfullt sätt att möta vilken utmaning som helst, och på ett effektivt sätt kan komma vidare i livet!

Jag fick en tjugo års present av min mor, ”Att göra resan tillsammans med Britt-marie”.

Jag tänkte för mig själv och undrade vad det var, måste erkänna att jag var väldigt skeptisk till det. Bestämde tillslut att ge det ett försök.

Det var nog en av de häftigaste och bästa grejerna jag har prövat. Det har verkligen satt mitt liv på en ny bana.

Så fort ”resan” var klar och jag öppnade ögonen, så var det som att bli en helt ny människa. Så obeskrivligt fantastiskt!
Detta har gett mig ny energi, har hjälp mig att leva upp till mina drömmar och hamna på rätt spår. Det har även hjälpt mig inom arbetet då jag har blivit befordrad samt är en mycket gladare o piggare människa!

Jag rekommenderar Britt-Marie för er som läser! Hon är en varm, go och lugn människa som kan sitt område. Med andra ord, hon vet vad hon håller på med.

Mer om Resan…

ResanResan ger dig enkla och effektiva verktyg som gör det möjligt för dig att leva livet än mer autentiskt och äkta. Resan ger dig kraft och energi att återta initiativet inom alla områden av ditt liv och skapar en långvarig och genomträngande förändring och transformation.

Det är en enkel metod som på ett effektivt sätt för de verkliga orsakerna till dina problem upp i dagen och inte bara symtomen. Resan ger dig en inramning som ger dig tillgång till din egen inre visdom, som svarar an till vad som verkligen är sant för dig och just därför ger dig möjlighet att leva ditt liv utifrån den potential av visdom som bor inom dig.

Metoden har hjälpt tusentals människor världen över till att befria sig själva från rädslor, oro, stress, deprission, låg självkänsla, kronisk ilska och vrede, fysiska sjukdomar och symtom och andra uttryck för ohälsa som beroende, övergrepp, relationsproblem och karriärutmaningar.

Resan är respekterad som en allmängiltig metod, unik i sitt slag, vars handfasta, praktiska och användarvänliga struktur leder till verkligt djupgående och hållbara resultat.

Vill du veta mer, gå in på http://www.thejourney.com/