1 8 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

I Britt-Maries händer

0_0_0_0_168_168_library_79428_largeEnergimassage!

En kombinerad behandling där jag även använder mina verktyg inom Resanmetoden. Jag börjar med en djupt avslappnande och rogivande massage som hjälper din kropp att slappna av på alla plan. Sedan går jag över kroppen och förmedlar energin med händerna på olika positioner som verkar på flera nivåer- både fysiskt, mentalt och emotionellt. Den stimulerar igång immunförsvaret och startar en självläknings process i kroppen. Din kropp styr själv vart energin ska gå, och löser upp blockeringar fysiskt och mentalt men kanske inte alltid där du själv tror.. Behandlingen lugnar ner puls och andning, aktiverar det välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin. En mental och fysisk ”detox” där vissa utrensningar kan ske. Energin lindrar även smärta, är lugnande och sänker stressnivån mentalt och fysiskt samt går till orsaken av problemet.

Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, lindrar ångest, huvudvärk, smärtor, om du är spänd, stressad, har sömn problem, vid posttraumatisk stress och har varit eller är utbränd.

”Vill bara tacka för den underbara healingmassagen i fredags.
Jag tror du healade min själ, har tagit stora beslut och hittat min trygga punkt i mig själv igen! Kram! <3 Susanne E”

”En Resanmassage hos Britt-Marie var en överraskande djup upplevelse. Trots att jag som Resanterapeut är van vid att en ”befriande och utvecklande process” tar tid (1½-2½ tim) så fick jag otroligt mycket ut av den här massagen. Britt-Maries händer är som heta energi solar och hon har en fullständig närvaro tillsammans med mig i min upplevelse. Det här kommer jag att ge mig själv många gånger i framtiden och jag rekommenderar det varmt till dig som läser detta.” Ghill B